Konačno imate dom o kojem ste oduvijek sanjali ali postoji samo jedan ’mali’ problem: vaša kuhinja nije ni približno onoliko velika koliko ste planirali. Ovo nije razlog za očajanje budući da postoji mali milion rješenja za uređenje malenih kuhinjskih prostora sa dekorativnim detaljima koji su istovremeno multifunkcionalni i praktični.

Čak i ako niste u mogućnosti da prefarbate svoju malu kuhinju malo biljaka sa cvijećem može unijeti snježinu i novu energiju koja će prosto transformisati mali i skučeni prostor. Prirodno svjetlo je dobrodošlo u svakoj mogućoj prilici budući da će unijeti osjećaj ugode i komfora koji će upotpuniti dojam cjelokupne prostorije.

Postoje beskonačne mogućnosti po pitanju pločica, tapeta i farbe koju možete iskoristiti. Od neutralnih boja do tradicionalne bijele i crne ili čak upotrebe kontrastnih boja možete učiniti kuhinju ugodnijim i zanimljivijim mjestom. Tu je i odgovarajući odabir panela, ormarića i radne površine.

Posmatrajte svoju malu kuhinju kao prostoriju sa mnogo potencijala koja može biti odličan način da iskažete svoj karakter i ukus.

Podijeli ovo