Prognoze kažu da se sa toplim vremenom možemo komotno pozdraviti sve do narednog proljeća, a to znači da će i ovaj vikend za većinu biti rezervisan na vrijeme provedeno kod kuće. Na svu sreću ne treba da birinete hoće li vam biti dosadno jer će program biti zaista šarolik.

Petak, 11.11

Jeste li znali da se svakog petka na HRT1 u 20:00 časova prikazuje emisija pod nazivom Škola kuhanja u kojoj kuhari amteri pokazuju sve svoje vještine. Ako do sada niste, obavezno pogledajte ovu emisiju koju vodi Vlatka Pokos. U isto vrijeme na RTL televiziji prikazuje se Usamljeni rendžer, uzbudljiva avantura puna akcije i humora u kojoj je ovaj maskirani junak prikazan u potpuno drugačijem svjetlu. Tonta je maestralno odigrao Džoni Dep i sigurni smo da ćete uživati. Isto veče na FOX life, ali u 20:55 očkuje vas romantična komedija Gospodin savršeni, lagana priča, kao stvorena za kraj radne sedmice. U glavnoj ulozi pojavljuje se Heder Loklir. Svi oni koji su odrasli na muzici benda Nirvana, na HBO2 kanalu u petak mogu pogledati prvi ovlašteni dokumentarni film o Kurtu Kobejnu pod nazivom Montaža pakla koga je režirao Bret Morgen.

Ljubitelji pozorišta u petak, u Narodnom Pozorištu Republike Srpske, u Banjaluci, mogu pogledati monodramu Slobodana Ćustića, O glumatanju. U Sarajevu u 19:30 se daje drama Harisa Pašovića, Otkrivanje žene u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Subota 12.11

Na HRT1 vas u 20:00 očekuje sjajna komedija sa Adamom Sandlerom i Salmom Hajek u glavnim ulogama, Starci. Riječ je o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon dugog niza godina ponovno okupljaju povodom smrti njihovog trenera košarke. Evociranje uspomena, nove avanture i nestašluci su ono što će vas nasmijati do suza. NA HRT2 vas od 21:00 očekuje takođe obilje zabave, prvo šou Grejama Nortona, zatim nova epizoda serije Rej Donovan. RTL kao i svake subote u 20:00 daje poslasticu za cijelu porodicu, a ovoga puta riječ je o crtanom filmu Kruds, porodici neandertalaca koji su urnebesni. Na HBO u istom udarnom terminu se prikazuje komedija Tata se vratio u kojoj se radi o rivalstvu između tate i očuha koje glume Mark Volberg i Vil Farel. Naravno sve ovo ćete moći gledati ukoliko u kući imate dva televizora jer je subota rezervisana i za gomilu fudbala na svim televizijama. U Narodnom Pozorištu u Banjaluci, subota je rezervisana za goste, pa ćete moći pogledati predstavu Molitva (o životu Petra Koćića) udruženja za razvoj dramske umjetnosti Cvrčak. U Kamernom teatru 55, u Sarajevu, u 20:00 časova na repertoaru je predstava Kokana Mladenovića, Grupa TNT – Alan Ford kao i dan kasnije u istom terminu.

Nedjelja 13.11

Nedjelja veče je rezervisana za potpuno opuštanje, a u tome će vam pomoći neki hitovi koji se baš tada prikazuju. Na HBO kanalu, u 20:00 časova očekuje vas tv premijera velikog kino hita Park iz doba jure koji je opustošio kino blagajne ovoga ljeta. U glavnoj ulozi se našao Kris Pret, a film će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja. Na RTS1 kanalu ne zaboravite na novu epizodu sve popularnije serije Ubice moga oca, kao ni novu epizodu serije Novine koja se prikazuje na HRT1, u istom terminu. Ako se ne možete odlučiti šta ćete gledati imajte na umu da Novine možete pogledati i na internetu. Nešto ranije na kanalu FOXlife, od 19:00 možete gledati apsolutni klasik među romantičnim filmovim, Besani u Sijetlu. U Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci u 20:00 časova očeuje vas predstava Malo blago, rediteljke Slađane Kilibarde o tri generacije žena. Nipošto je nemojte propustiti.

Podijeli ovo