Vjerojatno mislite da sve to što želite ne može nikako stati u stan koji ima malu kvadraturu i nema mjesta za proširenje, a u isto vrijeme, možda se zavaravate kada pomislite da su vam sve stvari koje posjedujete zaista neophodne.

Kada živite u malom prostoru, morate znati da se svaki četvorni centimetar broji i da je od izuzetnog značaja za izgled vašeg doma, a i osjećaj koji vi imate dok provodite u njemu. Nemojte pomisliti da vam savjetujemo da se odreknete svih ovozemaljskih potrepština i usvojite nomadski život sa samo prijeko potrebnim stvarima, jer je situacija daleko od slične, a stan koji vam ovoga puta predstavljamo vam na praktičnom primjeru pokazuje kako i najmanji prostor može biti moderan i stiliziran .

Smještena u poljskom gradu Sopot, ova mala garsonijera u potkrovlju dizajnirana je prošle godine od strane Raca Architekci studija. Vjerojatno ste odmah pomislili da točno znate kako će interijer ovog malenog stana izgledati, jer ste sigurno imali prilike vidjeti izobilje potkrovlja s različitim stilovima.

Ipak, ova garsonjera je savršeni primjer kako moderno i uređeno može izgledati prostor od samo 36 m2. U tako skučen prostor, ljudi iz ovog arhitektonskog studija su uspjeli integrirati sve stvari koje su neophodne za udoban i komforan svakodnevni život. Naravno, svaki komad namještaja ili dekoracije koji je ušao u ovaj stan je savršeno stiliziran i sukladno temom koja je unaprijed određena.

Ako malo bolje pogledate, vidjet ćete da se u ovom stanu nalazi veliki krevet, dosta prostora za odlaganje stvari, odvojeni radni prostor s vlastitom atmosferom i sakrivena kupaonica. U ovoj garsonijeri postoji čak i kutak za uživanje u omiljenoj knjizi!

Dakle, sljedećeg puta kada pomislite, pa makar i slučajno, da se u malom stanu ne može uživati ​​i da su neke stvari nemoguće, sjetite se ovog stana i njegovog interijera!

Tekst prenosimo sa dizajndoma.hr.

Podijeli ovo