Podrum odavno nije mračni prostor u koji odlažete sve ono što ne koristite često. Sve više ljudi ovaj dio kuće želi da upotpuni nekom temom.

Ako vam uređenje tavanskog dijela nije interesantno, onda vam za širenje među sopstvenim zidovima ostaje podrum.

Pred vama je 11 ideja kako da probudite podzemnu hibernaciju. Računajte da ćete ovako značajno povećati vrijednost vaše kuće.

Pogled na dvorište: Stakleni paneli idealni su da u podrum “propustite poplavu prirodne svjetlosti”, a odmor za dušu biće i pogled na travnjak. Objedovanje postaje porodično uživanje.

Savremeni životni prostor: Velika kvadratura omogućiće vam da napravite višenamjensku prostoriju u kojoj će se družiti cijela porodica.

Savršena kuhinja: Svi žele otmenu kuhinju, a njeno idealno mjesto može da bude podrum. Razmislite!

Neka zasja bjelina: Bijela boja, uz velike prozore, dodatno će osvijetliti vaše podrumske prostorije. Ovo će postati mjesto iz kojeg ne želite da izađete.

Stakleni zid: Ako želite da odvojite sobe, ali da svjetlosti ne stajete na put, odaberite stakleni zid. Velika ogledala takođe prave čuda reflektujući svjetlost u sve uglove.

Samo vaš kutak: Ok, u kući imate dnevnu sobu, ali želite kutak za odrasle, mjesto samo za vaših pet minuta. Podrum može da bude utočište za gledanje filmova i opuštanje.

Prijatno: Trpezarija u podrumu? Da! Izvolite, stepenicama se spustite na porodično okupljanje.

Ušuškajte se: Volite da pobjegnete u svoj svijet i sakrijete se od svega? Ovo je ideja za sve srećnike koji imaju podrum. Saobraćaj, oluje, zvukovi s ulice… Sve odagnajte.

I mrak je dobar: Evo načina da prihvatite “podrumske sjene”. Ovo podzemno kupatilo odiše mračnim nijansama i minimalnom rasvjetom.

Vlastiti komad neba: Ako ste potpuno pod zemljom i nemate mogućnost da kroz zidove propustite svjetlo, onda neka dio prostora (nadamo se da je moguće) bude osvijetljen zahvaljujući krovnim prozorima. Gradski život je iznad, vi uživajte ispod vlastitog komada neba.

Vinski podrum: Neka miriše na vino! Neka miriše na život i hedonizam!

Podijeli ovo