Anđelina Džoli je nakon bračnog brodoloma definitivno odlučila da krene novu stranicu u svom životu, a uz to, bar kad je Holivud u pitanju svakako ide i nova kuća, a mi vam donosimo fotografije ovog zaista velelepnog zdanja.

Naime, Anđelina je dala ponudu od 25 miliona dolara za kuću jednog od najpoznatijih holivudskih producenata sa početka devetnaestog vijeka Sesila B. Demila koji je snimio više od 70 što zvučnih, što nijemih filmova. U Holivudu ga nazivaju filmskim plemićem i bilo je sasvim izvjesno da će onog dana kad se njegova kuća nađe na tržištu nastati prava pomama, a među prvima je stigla ponuda upravo od Anđeline Džoli.

Ova vila je izgrađena 1913. godine, a smještena je u prestižnom, ograđenom dijelu Los Anđelesa koji se zove Laughlin Park u kome su se skućile mnoge zvijezde poput oskarovke Natali Portman.

Kad je riječ o samoj kući ona se prostire na teritoriji od više od 1000 kvadratnih metara u sklopu kojih je smješteno šest spavaćih soba i čak deset kupatila što će vjerujemo biti više nego dovoljno za Džoli i njenih šestoro djece. Dizajn kuće je u potpunosti klasičan, od formalnih drvenih panela, visokih plafona pa sve do biblioteke.

Kuća se nalazi na imanju koje se prostire na dva hektara zemljišta na kome je smješten veliki bazen, veliki cvjetni vrt te mnoštvo propratnih objekata.

Pogledajte fotografije:

Podijeli ovo