Prostor u kom boravite može negativno da utiče na vaše raspoloženje, čak i ako ste ga sami uređivali prema svom nahođenju. Ako ste se ikada pitali zašto se ne osjećate najbolje u sopstvenom domu možda bi trebalo da primjenite ovih pet savjeta i efikasno otjerate svu negativnu energiju.

Izložite zeleniš. Biljke su odličan filter za negativnu energiju, one pospješuju zdravstveno stanje ljudi koji borave u prostoriji jer pročišćavaju vazduh. S druge strane nikome ne mogu naškoditi.

Posolite prostoriju. Dobro, ovo će vam možda izgledati kao neka crna magija ili slično ali kažu da kristali soli imaju sposobnost upijanja negativne energije. Pospite malo soli po podovima, možete je ostaviti, ali je možete i usisati nakon nekog vremena.

Napravite razmještaj. Ako se ne osjećate dobro u sopstvenom domu trebalo bi da razmotrite da napravite drugačiji razmještaj, jer način na koji je namještaj posložen utiče na energiju u vašem domu. Samo ako prebacite dvosjed ili fotelju na neko drugo mjesto može učiniti čuda za vas.

Pročistie vazduh žalfijom. Kažu da miris zapaljene žalfije ima umirujući efekat, ali kao vam se ne sviđa žalfija onda možete koristiti misrisne svijeće ili štapiće prema svom nahođenju. U svakom slučaju, nešto mirisno sigurno ne može biti na odmet.

Otvorite vrata i prozore. Veoma je važno da redovno zračite prostorije, bez obzira na vremenske uslove. Nekoliko puta dnevno napravite blagu promaju u stanu jer ustajao vazduh sigurno utiče na raspoloženje.

Podijeli ovo