Ma ko je to zapisao da kuća ne može biti zabavna? Mi mislimo da mjesto u kom provodite najviše vremena treba da oslikava naš karakter, i ono što nosimo u sebi. Ako ste veseljak i ne volite formalne stvari onda će vam se ova kuća u kojoj se nalazi tobogan umjesto stubišta sigurno svidjeti.

Arhitekta, TIm Barun koji je napravio projekat za ovu kuću u Ostinu u Americi je u početku mislio da se vlasnik kuće samo šali, ali nakon što je uvidio da je ozbiljan osmislio je najbolje “stubište” koje vodi u podrum, a riječ je o toboganu pomoću koga se stiže u vešernicu.

Iako nikada nije radio ništa slično, arkitekta je imao sjajan plan i viziju, naručimo je metalnu konstrukciju. Bilo je potrebno dosta vremena da se konstrukcija namjesti, ali sav trud se isplatio i što je najbolje, tobogan se savršeno uklopio u prostor.

Nakon što je ostalim klijentima pokazao ovaj neobični projekat, Tim Barun tvrdi da je to postao jedan od najpopularnijih detalja kad je renoviranje u pitanju i već sada ima dva naručena tobogana.

Podijeli ovo

Slični sadržaji