Da li i vi u vašem domu imate mali zid koji vam užasno ide na živce zbog svoje nefunkcionalnosti, ali ga se ne možete riješiti? Ne brinite, imamo rješenje za vas, i to ne jedno već pet! U nastavku teksta pročitajte kako sve možete da iskoristite male zidove u svom stanu ili kući.

Stvorite sopstveni centar za poruke

Stavite na zid veliku tablu, a uz nju kredu i spužvicu i dobili ste savršeno mjesto za popisivanje namirnica koje trebate kupiti, podsjetnik za važne događaje i jelovnik za narednu sedmicu.

Sjednite i odmorite

Uvijek vam nedostaje mjesto na kojem ćete na miru pričati na telefon, obuti cipele ili se odmoriti nakon beskonačnog usisavanja, peglanja ili brisanja prašine? Naslonite udobni naslonjač na mali zid u vašoj sobi i dobili ste svoju mini – oazu.

Umjetnička radionica za vaše klince

Nema djeteta koje ne voli da šara po zidovima, a sada napokon može i da dobije prostor po kojem će žvrljati do mile volje bez straha od kazne. Postavite veliku tablu i uz nju neka se uvijek nađu krede. Neka svi vide črčkarije vašeg malog umjetnika!

Mala umjetnička galerija

Mali zid prefarbajte u neku drugu boju i na njega okačite uramljene najdraže fotografije iz vaših albuma.

Dodajte malo boje u svoj dom

Ako je vaša dnevna soba okrečena u neutralnu nijansu onda neka mali zid u njoj zablista jarkom bojom. Rezultat će vas oduševiti!

Podijeli ovo