Od ovog ponedjeljka uvodimo novu praksu na naš sajt. Naime, odlučili smo da vam se na neki način zahvalimo na tome što nas čitate, tako što ćemo vam svake sedmice poklanjati unikatne predmete napravljene od drveta. Početkom svake naredne sedmice daćemo vam po jedan zadatak, a vi ćete do kraja sedmice imati vremena da na njega odgovorite. Nakon toga slijedi glasanje, i na kraju proglašenje pobjednika.

Trudićemo se da zadaci koje vam postavljamo budu zabavni, kreativni, a kao što iz naslova možete naslutiti prvi je prilično jednostavan.

S obzirom na to da vas svakodnevno savjetujemo kako da uredite svoj životni prostor, upoznajemo vas sa najnovijim trendovima, najefikasnijim trikovima i tajnama profesionalaca poželjeli smo da vidimo kako ste vi uredili svoje gnijezdo. Od danas pa sve do nedjelje u Inbog naše FB stranice možete nam slati fotografije sobica vaših mališana, a već u naredni ponedjeljak objavićemo galeriju u kojoj će se moći glasati.

Prvih pet fotografija sa najviše glasova će na kućnu adresu dobiti divne predmete od drveta, igračke i graničnike za knjige. Nadamo se da ćete učestvovati u što većem broju i da ćemo se zajedno zabaviti.

Ovo su samo neke od nagrada koje smo za vas pripremili.

Srećno!

Podijeli ovo