Svi mi smo skloni maloj dozi kreativnog haosa u našim životima, a to se prenosi i na naš dom. Problem nastane kada izgubimo konce u svom tom haosu i ne uspijevamo isplivati iz njega, ali upravo tada možemo iskoristiti kreativnost kao našeg najvećeg saveznika! Za početak, bilo je potrebno da neke svakodnevne predmete počnemo gledati u drugom svjetlu. Mi smo se  iznenadili na koliko se načina može iskoristiti čak i najmanja sitnica.

Nesređene ladice, police i namještaj kojem je odavno istekao rok trajanja i sada beskorisno stoji u nekom zaboravljenom ćošku stvar su prošlosti uz nekoliko kreativnih metoda koje će osvježiti čak i najneorganizovaniji dom

Kuhinjsko skladište

Ko bi mogao pomisliti da se onaj davno kupljeni i zaboravljeni držač za časopise može iskoristiti u kuhinji. Ovaj držač može poslužiti za redanje boca sa pićem i odlično se uklapa u kuhinje sa uskim ormarićima i ograničenim prostorom. Ukoliko želite, držač možete pričvrstiti na unutrašnjeg jednog od ormarića i u njemu čuvati aluminijsku foliju i druge slične kuhinjske potrepštine u obliku tube. Držači su dostupni u mnogobrojnim stilovima, od ovih šarenih koje možete kupiti u bilo kojoj knjižari do nešto čvršćih drvenih varijanti.

Podijeli ovo