Finansijska situacija vam baš i nije sjajna, a ne možete više gledati stare kuhinjske ormariće? Ne brinite, možete ih i sami srediti, a što je najbolje, nećete potrošiti mnogo novca. Dovoljno vam je samo malo mašte, kreativnosti, boje, novih ručkica ili pleksiglasa. Pogledajte kako možete srediti kuhinjske elemente bez potrebe da se zadužujete i kupujete nove.

Prije

Vlasnici ove kuće su željeli promijeniti boju kuhinjskih ormarića.

Poslije

I to su i učinili! Svijetlosiva boja je udahnula veoma potrebnu svježinu kuhinjskim elementima, a šlag na torti su i nove ručke na vratima ormarića.

Prije

Plavo-bijeli ormarići su dosadili vlasniku i on je želio da ih promijeni, ali nije imao dovoljno novca za kupovinu novih.

Poslije

Uz minimalna ulaganja za kupovinu šperploče i samoljepljivih tapeta ova kuhinja danas izgleda potpuno drugačije! Sa gornjih kuhinjskih elemenata skinuta su vrata i dobijene su otvorene police.

Prije

Ovi kuhinjski elementi izgledali su zastarjelo i činili kuhinju sumornom prostorijom.

Poslije

Sa nekih ormarića vlasnik je skinuo centralnu ploču i zamijenio je pleksiglasom, a zatim sve kuhinjske elemente prefarbao u bijelu boju i na njih stavio srebrne ručke.

Prije

Tamne boje ove kuhinje učinili su da ona izgleda mračno i tužno.

Poslije

Sa samo malo bijele boje desilo se čudo! Pogledajte koliko ova kuhinja sada djeluje svijetlije i ljepše!

Prije

Smeđi kuhinjski ormarići, bijeli šporet i šarene pločice? Priznaćete, ova kuhinja je jednostavno vapila za nekom promjenom.

Poslije

Na pločice je stavljen laminat, a kuhinjski ormarići su ofarbani u bijelu boju. Tako jednostavno, a tako divno, zar ne?

Podijeli ovo