Koliko ste se puta na večerama u restoranima i kod prijatelja divili salvetama složenim u obliku lepeza, labudova i drugih zanimljivih stvari i poželjeli da i vi od njih napravite nešto posebno? Budite kreativniji od svih drugih i napravite posudice u obliku cvjetića za grickalice, bombonice i praline! Osim bombonica i grickalica u ovim posudicama možete držati i spajalice, štipaljke i razne sitne stvarčice koje obično gubite po kući.

Foto: YouTube screenshot

Za izradu ovih dekorativnih unikatnih posudica potrebne su vam dvoslojne salvete i jedna papirnata ili plastična čaša. Raširite salvetu i presavijte sve njene ćoškove tako da se spoje u sredini. Ponovite taj postupak tri puta, a zatim okrenite salvetu i još jednom presavijte njene ćoškove. Okrenite salvetu opet na prvu stranu i stavite je na dno čaše. Sada svaki njen ćošak povucite prema dolje i dobili ste predivnu posudicu u obliku cvjetića!

Kliknite na video ispod teksta i pogledajte kako izgleda kompletan postupak pretvaranja salvete u ovu divnu posudicu u obliku cvijeta.

Izvor: Moj enterijer

Podijeli ovo