Bilo da ste apsolutni početnik koji se nedavno uselio u svoj prvi samački stan ili mama troje djece koja je već odavno izgradila svoje malo porodično gnijezdo povezuje vas jedna stvar- svi težite za udobnošću i toplinom jednog doma. Dobro znate da so to ne postiže tek tako i da jedan dom čini mnogo više od kauča, nekoliko poredanih slika na zidu i zavjesa.

Nedoumicu vam stvara činjenica da sada postoji toliko različitih dizajnerskih pravaca i trendova u uređenju enterijera koji vas samo zbunjuju. Šta odabrati i kako saznati koje su najbolje opcije za vaš stan ili kuću? U pomoć dolaze iskusni stručnjaci koji će vam preko malih ekrana prenijeti sve male i velike savjete za uređenje enterijera za olakšavanje života. Donosimo vam nekoliko prijedloga, a na vama je samo da se odlučite koja vam se emisija čini najzanimljivijom. Mi se nikako nismo mogli odlučiti.

Property brothers, HGTV

Kanadski reality serijal „Property brothers“ vode braća Drew i Jonathan Scott koji, osim što su identični blizanci, predstavljaju odličan tim i u poslovnom smislu. Drew je stručnjak za prodaju i kupovinu nekretnina tako da je on zadužen za pronalazak odgovarajućih kuća koje će najbolje odgovarati učesnicima emisija, dok je Scott licencirani građevinac koji je zadužen za prljaviji dio posla- renoviranje. Braća pomažu bračnim parovima da pronađu nekretnine u skladu sa njihovim potrebama i budžetom, a zatim sprovode proces transformacije u dom iz snova. Za sve to je, naravno, predviđen izuzetno kratak vremenski rok! Emisiju možete pratiti na kanalu RTL svakog radnog dana od 17.20 časova.

Foto: HGTV

Podijeli ovo