Vjerovatno ste nekad tokom života poželjeli da živite u najromantičnijem gradu na svijetu koji svake godine osvaja srca milliona turista. Sa svojom fenomalnom arhitekturom, slatkim kafićima na svakom ćošku i uvijek elegantnim stanovnicima ni ne čudi što je Pariz uvijek visoko na listi želja mjesta gdje bi ljudi iz cijelog svijeta voljeli živjeti barem jednom u toku života.

Uvodni dio price odnosi se samo na spoljašnji dio ovog prelijepog grada, a unutrašnjost priča tek jednu posebnu priču. Teško je nadmašiti taj nonšalantni šarm kojim Parižanima raspolažu u svakom trenutku, a način na koji to prenose na svoje enterijere ubraja ih među narode sa najistančanijim ukusom za dekorisanje i sve što ima veze sa stilom.

Od prelijepih anktikviteta na koje su slučajno naletili na buljaku koji se održava nedjeljom ujutro pored Sene pa sve do bogatih tekstilnih uzoraka i elegantnih detalja koji će svakom prostoru dati jedinstven šarm, Parižani znaju sva pravila dekoracije, a kako su ih iskoristili pogledajte na primjeru ovih zaista upečatljivih enterijera.

Podijeli ovo