Već duže vrijeme mjerkate jedan zanimljivi recept u vašoj novoj kuharici i konačno je došlo vrijeme da vašu porodicu obradujete sa jednim dobrim nedjeljnim ručkom! Obavili ste veliku kupovinu u obližnjem supermarketu, došli kući i posložili milion manjih i većih namirnica koje su vam potrebne za spremanje jela na kuhinjsku površinu.

Tada nailazite na jedan problemčić o kojem ranije niste ni razmišljali: gdje da ostavite kuharicu tako da ju možete pogledati u svakom trenutku, a da vas istovremeno ne ometa na površini gdje pripremate jelo? Pri tome, sigurno ne želite da na bilo koji način pošpricate ili oštetite vašu novu knjigu.

Rješenje se nalazi, vjerovali ne, već sada u vašem ormaru samo se toga ranije niste sjetili! Radi se o vješalici za odjeću koju osim u vašoj spavaćoj sobi na vrlo koristan način možete iskoristiti i u kuhinji. Odaberite vješalicu koja ima štipaljke sa strana i objesite ju o kukicu na ormariću. Sa štipaljkama koje se nalaze sa strane možete zakačiti knjigu sa receptima ili časopis iz kojih ste preuzeli recept i tako sebi obezbijediti prijeko potreban prostor za kuhanje na miru!

Foto: tescoliving.com

Izvor: tescoliving.com

 

Podijeli ovo