Već duže planirate da preuredite i uljepšate svoju već pomalo dosadnu dnevnu sobu? Nema boljeg i efektnijeg načina da to uradite od ugradnje zanimljivog sata na zid koji će prostoriji odmah dati poseban novi izgled. Iako ručni satovi više nisu u modi zbog sveprisutnih mobitela, zidni satovi su dekorativni detalj koji stvarno nikada ne izlazi iz mode.

Slijede primjeri zidnih satova koji će vas oduševiti na prvi pogled, a na vama je za početak da odredite kakvoj vrsti enterijera težite i koja bi vertija sata tome najbolje odgovarala. Ovo su neki od inspirativnih stilova koji bi se već danas mogli odlično uklopiti u vaš dom.

Retro je IN

U jedno možete biti sigurni: retro stil se uveliko vratio na velika vrata i nema naznaka da će njegova popularnost skorije splasnuti. Predimenzionisani starinski satovi koji podsjećaju na replike onih koji su se nekada mogli pronaći na željezničkim stanicama ili ulazu banaka posebno su popularni. I novije verzije koje imaju glanc novu patinu mogu jednostavno dobiti vintage izgled uz pomoć šmirglanja i namjernih ogrebotina. Ako satu uz to dodate neki zanimljiv ram, dobićete stvarno jedinstven i zanimljiv ukras za zid.

Foto: kucastil.rs

Podijeli ovo