Svako malo volimo zaviriti u dom bogatih i slavnih da vidimo kako to izgleda kada se oni poigraju sa enterijerom, a ovaj put smo bacilli pogled na superluksuzni dom jedne od najpopularnijih manekeni iz osamdesetih i devedesetih godina Sindi Kraford.

Sindi i njen muž, multimilioner i biznismen Rande Gerber, napravili su stvarno dobar posao: njihov novi dom sa pet spavaćih soba i šest kupatila nalazi se u luksuznom dijelu Beverli Hils-a u Kaliforniji gdje su, između ostalih, živjeli Džejn Fonda, Elvis Prisli i Kortni Koks, a za njega su platili samo tričavih 11.625 miliona dolara. Prava sitnica, zar ne?

Foto: Trulia

Ova moderno dizajnirana kuća izgrađena je 1959. godine i idealan je primjer tipičnog kalifornijskog, ležernost životnog stila. Izgrađena je na principu otvorenog plana, a sobe su okrenute prema jugu zbog čega je dom skoro tokom cijele godine okupan svjetlošću kalifornijskog sunca.

Foto: Trulia

Pokretni zidovi mogu se namjestiti tako da se skoro svaka prostorija u stanu može otvoriti i stvoriti utisak otvorenog, povezanog prostora. Na najbolji mogući način iskorištene su sve blagodeti blage klime koja preovladava u Južnoj Kaliforniji.

Prostrana glavna spavaća soba sadrži prelijepu sobu za šminkanje i kupatilo koje sadrži sve one sitnice koje jednoj ženi život znače. Ne treba zaboraviti spomenuti i pogled na stvarno izvanrednu baštu.

Foto: Trulia

Novi dom Gerberovih idealan je za primanje gostiju. Bašta je uređena sa bogatom, tropskom vegetacijom, a posebno se ističu paviljon za ručavanje i odlično dizajniran prostor za ljenčarenje i zabavu pored bazena. Iza privatne glavne kapije, smještene su još i velike garaže i motoristička staza.

Sindi i njen muž nisu po prvi put vlasnici neke nekretnine, pa su tako 2013. godine iznajmljivali svoje luksuzno imanje na kalifornijskoj obali za nevjerovatnih 45.000 dolara mjesečno tokom ljeta. Ukoliko mislite da je novo imanje na Beverli Hils-u preskupo za ovaj par, razmislite opet: vlasnici su mnogobrojnih nekretnina širom svijeta od kojih ova nije čak jedna od najskupljih.

Foto: Trulia

Vjerovatno ste počeli maštati da se nalazite u ovoj kući negdje na sredini čitanja teksta, a mi ćemo vam dati malu pomoć uz još nekoliko odabranih slika.

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Foto: Trulia

Podijeli ovo