Da li ste ikada kada ste bili mali sanjali da vas mama „slučajno” zaboravi u prodavnici igračaka preko noći? Sada postoji šansa da konačno ispunite svoje najluđe snove!

Kompanija „Airbnb” udružila se sa još jednim gigantom, kompanijom „LEGO” da ponudi jednom sretnom dobitniku- ili tačnije rečeno jednoj četveročlanoj porodici dobitnika- noć u spektakularnoj kućici u danskom gradu Billund koja je u potpunosti izrađena od LEGO kockica!

Foto: airbnb,com

Kako biste osvojili ovu nagradu, sve što je potrebno jeste da upišete svoje ime na „Airbnb” listingu i odgovoriti na jedno jednostavno pitanja: „Da imate neograničenu količinu LEGO kockica, šta biste od njih napravili?”

Porodica sa najboljim odgovorom osvojiće put za Billund (koji je, sasvim slučajno, i grad gdje se nalazi sjedište kompanije „LEGO”) u periodu od 24-25. novembra.

Foto: airbnb,com

 

Goste će pri dolasku dočekati Jamie Brerard koji je bio zadužen za sam proces izgradnje i koji će biti vodič kroz prostor i pomagač u projektu izrade idealnog ručka od kockica. Dizajn pobjedničke porodice biće zatim transformisan u pravi oblik. Kada se „LEGO” kuća zatvori za javnost tokom noći, porodica će imati priliku da sama istraži cijeli prostor.

Foto: airbnb,com

Ova stvarno nevjerovatna kuća idejnog tvorca Bjarke Ingelsa izgrađena je od čak 25 miliona Lego kockica i u potpunosti je opremljena sa namještajem izrađenim od plastike. Iako ovo nije jedina Lego kućica koja postoji na svijetu, svakako je najimpresivnija.

Foto: airbnb,com

Foto: airbnb,com

Foto: airbnb,com

Foto: airbnb,com

Foto: airbnb,com

Izvor: elledecor.com

Podijeli ovo