Ove godine su se zvijezde tako poklopile: nakon vijećanja sa porodicom ili prijateljima odlučeno je da će se ove godine Nova godina slaviti kod vas u stanu. Iako vam je na prvu drago što ćete imati priliku da ugostite drage osobe, već u sljedećem kreće cijeli niz horor zamisli u glavi. Milion malih stvari može krenuti po zlu, a da ni ne govorimo o svim sitnicama koje morate obaviti prije same zabave kako bi kada na kraju dođe do nje sve išlo glatko.

Ako želite biti ona osoba za koju će se dugo kasnije govoriti „ali ništa se ne može usporediti sa zabavom koju je organizovala ona”, onda se brže bolje bacite na obavljanje stavki sa sljedeće liste. Rezultat: uspješno organizovana proslava sa mnogo smijeha i lijepih trenutaka koju vaši gosti neće zaboraviti ni tokom narednih godina.

Naoružajte se sa jeftinim posuđem,  plastičnim tanjirićima, noževima i viljuškama te čačkalicama ukoliko ste se odlučili za kanape zakusku. Sigurno se ne želite probuditi prvog januara i zateći gomile prljavog posuđa u kuhinji

Foto: Pinterest

Podijeli ovo