Upoznajte „ThreadRobe”. On je na misiji da u potpunosti modernizuje način na koji organizujemo odjeću. Ako ste i vi osoba kojoj je uvijek bilo užasno mrsko slaganje odjeće nakon što ju izvadite iz sušilice, ovo malo čudo moderne tehnologije moglo bi biti rješenje za sve vaše muke.

„ThreadRobe” je automatizovani komad namještaja koji slaže svu vašu čistu odjeću nakon što ju ubacite u njegov bubanj nakon vađenja iz sušilice. On tako postaje vaše omiljeni personalni asistent za ovu mukotrpnu aktivnosti koju ste sami morala raditi godinama. Možete ga gledati kao treći najvažniji uređaj u kući nakon mašine za pranje veša i sušilice.

Uz njega nema više dosadnog slaganja, stavljanja na vješalice i raspoređivanja. Sve što trebate uraditi je staviti čistu i osušenu odjeću u njegov bubanj, zatvoriti vratašca i vaš dio posla tim je završen. Ovaj aparat kontrolisan je uz pomoć mobilne aplikacije. Ako želite nešto obući odaberite taj komad odjeće putem aplikacije koja je kompatibilna sa uređajem i dobićete ga u odičnom stanju, svježe ispeglanog i bez imalo gužvanja. Zamislite samo koliko vremena time možete uštediti!

Zvuči kao nešto iz bajke, zar ne? Pogledajmo kako to izgleda na djelu.

 

Izvor: youtube.com

Podijeli ovo