Tulipani su jedna od vrsta cvijeća koje najviše asociraju na proljeće te unose radost i svježinu u dom. Postoje razni načini kako ih možete aranžirati kako biste impresionirali izgledom svog doma i signalizirali početak novog godišnjeg doba.

Možete ih staviti u staklenu vazu, korpicu, starinske posude, kantice za vodu, metalne konzerve i razne druge vrste stalaka. Nešto vještiji ljubitelji Dalekog istoka mogu kreirati pravu malu ikebanu od pupoljaka tulipana koja može biti veoma atraktivan ukras za središnji dio stola. Tulipane možete uzgajati u staklenim zdjelama bez zemlje, a ispod ćete moći pronaći neke ideje za dekoraciju sa ovim prekrasnim cvijećem.

Tulipani mogu vašem domu dati brz make over koji će instantno osvježiti svaki prostor koji odaberete. Odlična su opcija ako domu želite dati šik i mladalački dojam a možete izabrati između raznih varijanti boja u zavisnosti od toga šta će se najbolje uklopiti u vaš dom. U galeriji ispod možete pogledati neke načine na koje možete iskoristiti tulipane u domu.

 

Podijeli ovo