Ako ste u procesu preuređenja doma, postoje sigurno neki malo luksuzniji materijali ili predmeti na koje ste se odlučili da se istrošite i neki na kojima ste odlučili da uštedite. Kako bi proces protekao bez puno problema, potrebno je saznati razliku između onih predmeta na kojima ne biste trebali da štedite i onih koji se mogu ostaviti „za nekada kasnije“.

Arhitekte, građevinski radnici i dizajneri enterijera sa višegodišnjim iskustvima u struci sastavili su listu predmeta koje apsolutno trebate izbjegavati kada donosite ključne odluke o uređenju doma. Ovo je šest predmeta i materijala koje ni oni nikako ne bi željeli imati u svojim domovima.

Polirani beton

Iako možda izgleda prelijepo i elegantno, jako je često teško očuvati takav izgled. Ako radnici koje ste unajmili i uspiju da ugrade polirani beton kako treba, postoji milion komplikacije od kojih je najčešća pucanje. Najveći problem ipak dolazi nakon postavke, a to je konstantno održavanje i čišćenje. Jednom kada se na poliranom betonu stvori mrlja teškim mukama ćete ju moći odstraniti!

Podijeli ovo