Oduvijek ste pomalo bili fan starinskog izgleda kuhinje i jedva ste dočekali povratak popularnosti vintage trenda u uređenju? Svaki put kada odete na buvljak prosto poludite za starim i često već zahrđalim stvarima? Po svemu sudeći spremni ste da napravite jedan veliki retro make over doma, a za to će vam sigurno biti potrebna odgovarajuća inspiracija!

Mnogi od nas imaju lijepa sjećanja na bakinu kuhinju i odatle potiče njihova inspiracija za vintage stil. Neki izvlače inspiraciju iz časopisa ili tv serija koje prikazuju život ljudi u prošlosti. Bez obzira na to kako izgleda koncept vaše kuhinje iz snova, slike iz naredne galerije poslužiće vam kao odlična smjernica za početak. Ona će vam omogućiti da steknete dobru sliku o tome kako možete spojiti klasični i moderni dizajn kuhinje na najbolji mogući način.

Kuhinja je idealno mjesto da integrišete bezvremenske trendove sa modernim stilom. Mnoge filmske i muzičke zvijezde odlučile su se da sličan sistem primjene i u svom domu, a vintage stil odlična je ideja za sve one koji su privrženi starim običajima i tradiciji.

Izvor: homebnc.com

Podijeli ovo