Većina nas ne bavi se profesionalno uređenjem enterijera zbog čega je u redu napraviti nekoliko dizajnerskih grešaka sa vremena na vrijeme zato što tako i najbolje učimo šta valja a šta ne. Ono što trebate zapamtiti jeste da ne morate vječno živiti sa svojim greškama već ih uz par ciljanih malih izmjena možete jednostavno popraviti tako da vaš enterijer izgleda baš onako kako ste i oduvijek željeli.

U nastavku ćete pronaći četiri najčešće greške koje većina nas nesvjesno pravi prilikom uređenja kupatila kao i korake uz pomoć kojih ih možete korigovati.

Ne razmišljate na vrijeme o sistemu skladištenja stvari

Ova greška utiče i na formu i na funkcionalnost kupatila. Kupatilo koje nema dovoljno mjesta za držanje i organizaciju stvari. Proizvodi se gomilaju svugdje zbog čega prostorija izgleda stalno neuredno. Kako biste se dobro organizovali za početak je važno da otkrijete šta vam je stvarno potrebno. Razmislite o svojoj svakodnevnoj rutini u postojećem kupatilu i tako ćete najlakše otkriti koje vas stvari nerviraju i koje biste trebali korigovati. Nakon što otkrijete koje su to stvari obavite jedan kvalitetan šoping svih sitnica za dekoraciju koje bi vam mogle zatrebati.

freshome.com

Podijeli ovo