Kupatilo je prostorija u stanu koju možete osvježiti jednostavnije i brže od bilo koje druge u stanu, ali je često zanemareno zbog drugih većih radova i želje za dekoracijom uzbudljivijih prostorija kao što su dnevna i trpezarija. Ono možda nije najglamuroznije mjesto u domu, ali je jedna od najposjećenijih od strane svih članova porodice tako da bi se njen dekor trebao prilagoditi toj činjenici. Dovoljno je da mu posvetite samo malo pažnje i dodate par pažljivo odabranih aksesoara kako biste ga osvježili.

Vašem kupatilu je potrebno samo nekoliko osnovnih dodataka kako bi se pretvorilo u oazu relaksacije i mira. Pripremili smo za vas listu od osam aksesoara na koje vjerovatno često zaboravljate dok planirate dekoraciju.

Esencijalni set

Svako kupatilo bi trebalo imati osnovni set potrepština koji se sastoji od čašiće za držanje četkica za zube, posudice za sapun ili bočice koju možete napuniti sa mirišljavim tečnim sapunom i jednom zdjelicom svaštarom u koju možete ostaviti razne sitnice. Odaberite šik varijantu ovih esencijalnih aksesoara i instanto uljepšajte nekada dosadno kupatilo.

Foto: 2M media/Shutterstock.com

 

Podijeli ovo