Airbnb Plus analizirao je opise objekata za najam i razgovarao s njihovim vlasnicima kako bi dobio uvid u želje osoba koje traže objekt za najam. To je rezultiralo zanimljivim zaključcima o tome koji će trendovi uređenja interijera obilježiti 2019. godinu.

Airbnb Plus platforma okuplja isključivo iznajmljivače koji imaju besprijekorno uređene interijere, one u kojima poželite ostati dulje i kopirati njihov stil u vlastitom domu. Stoga je Airbnb napravio istraživanje u kojem je predvidio neke od trendova koje ćemo u interijerima gledati sljedeće godine. Radi se o elementima uređenja za koje je tim iz Airbnbja primijetio kako je njihovo korištenje cijelo vrijeme u stalnom porastu. Podaci su prikupljeni iz na temelju preferencija osoba koje traže objekte za najam i razgovora s vlasnicima objekata za najam.

U nastavku vam donosimo detaljnije rezultate.

Zelena je nova crna

Riječ prirodno je u svojim varijacijama korištena za opisivanje objekata na Airbnb Plus platformi više od tisuću puta. Tako Superhostovi predstavljaju svoje domove kao ugodne oaze u kojima se osjećate dobrodošlo i kao kod kuće. Tako je primijećeno kako se u interijere stavlja sve više biljaka te kako se koriste prirodni materijali.

Foto: jutarnji.hr

Podijeli ovo