Jesen je sad već tradicionalno rezervirana za sajam InDizajn-festival modernog doma, koji je i ove godine, u svom trećem izdanju okupio brojne izlagače, dizajnere i kreativce. Tijekom četiri dana, na sajmu će biti predstavljen niz noviteta iz svijeta interijera, zanimljivih sadržaja i kreativnih radionica.

“Treću godinu zaredom imam čast otvoriti InDizajn festival modernog doma za koji vjerujem da može puno ponuditi svim posjetiteljima i sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe. Mogu slobodno reći da ponuda i interes za uređenje interijera nisu nikad bili na višoj razini, a Hrvatska, odnosno domaće tvrtke imaju itekako što pokazati” izjavila je organizatorica sajma, Mirjana Mikulec i te dodala kako se na sajmu može pronaći doista sve za opremanje interijera, od dekoracija i namještaja pa sve do gradivnih materijala.

Foto: living.vecernji.hr

Tu je i bogati fond nagrada za posjetitelje, izložba grafika mladih umjetnika, dječji kutak za najmlađe, ali i odlični sajamski popusti koji će razveseliti sve koji prije zime namjeravaju dotjerati svoj dom. Od izlagača, valja napomenuti da se Lesnina predstavila novom, jesenskom kolekcijom namještaja u kojoj dominiraju boja konjaka i zlatni detalji, dok je, recimo, Kare i ove godine ponosno istaknuo svoj eklektični stil sa senzacionalnim lusterima.

Foto: living.vecernji.hr

Meblo se predstavio linijom sklopivih, multifunkcionalnih proizvoda koji se sjajno uklapaju u svaki prostor, pa čak i u one malih dimenzija. Kad smo kod malih dimenzija – totalni je hit mobilna kućica opremljena za život četvero ljudi u svega 20-ak kvadrata. Brend koji se već nametnuo na domaćoj sceni – Out Of Box predstavlja na sajmu svoje uspješnice – domaće dizajnerske stolove i stolce izrađene od najfinijeg drveta.

Foto: living.vecernji.hr

Od manjih, domaćih dizajnera svakako valja spomenuti Tabushi – taburee nadahnute sushijem koji se polako, ali sigurno probijaju na dizajnerskoj sceni.Tu je i brend Kote koji nudi odlične “himelije”, odnosno reinterpretaciju tradicionalnih nordijskih ukrasa “himmela”. Inspirirani tim ornamentima, Kote su proizveli nakit od mesinga za vaš dom. No nije riječ samo o običnom predmetu jer svaki je jedinstven, ručno rađeni unikat. Sastavit ćete ga sami i, dok ga sastavljate, razmišljat ćete o onome na čemu ste zahvalni. Objesite ga, ili položite, na mjesto gdje ćete ga rado vidjeti – u spavaću sobu, u kuhinju, u ured…

Foto: living.vecernji.hr

Ukratko, bilo da planirate kompletno opremanje doma, prelazak na manju kvadraturu, što je trend u svijetu, ili pak samo tragate za idejom za osvježenje doma, na ovom sajmu sigurno ćete vidjeti stvari u koje ćete se zaljubiti – na prvu! Nije zgorega spomenuti da vrijede i festivalske, povoljnije cijene. Ako pak već sada maštate o Božiću, oduševit će vas štand tvrtke Dobar partner koji je kompletno posvećen tom, najsvečanijem dijelu godine.

Foto: living.vecernji.hr

Izvor: living.vecernji.hr

 

 

Podijeli ovo