Budući da jednu trećinu života provodimo spavajući logično je da naš krevet treba biti mjesto gdje će nam u svakom trenutku biti udobno. Opcije za stilizaciju su neograničene, počevši od posteljine, jastuka i ćebadi. To znači da možete kreirati stil koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i željama. Ako niste sigurni gdje da započnete ili samo tražite malo inspiracije za osvježenje uređenja u spavaćoj sobi ne propustite sljedeće savjete za odličnu stilizaciju njegovog visočanstva- kreveta.

Neutralna toplina

Ako je mirno, minimalističko okruženje vaša vizija savršenog mjesta za dobar san preuzmite inspiraciju iz „manje je više” pristupa kolor paleti. Kada se odlučite za bogatu, neutralnu teksturu koja izgleda veoma elegantno i udobno kreiraćete mjesto kojem ćete se uvijek iznova vrlo rado vraćati.

Kako možete postići taj dojam: Započnite sa prekrivačem koji treba biti napravljen od nekog laganog materijala kao što je pamuk. I posteljina ispod treba biti od laganog materijala a jednostavnost možete postići tako što ćete postaviti samo jedan red jastuka standardne srednje veličine. Kako biste malo razbili minimalistički štih preko podnožja kreveta prebacite ćebe, npr. varijantu od debelog pletiva koja će krevetu dati dodatnu teksturu, boju i toplinu.

Foto: onekingslane.com

Podijeli ovo