Vaši omiljeni modni dodaci ne moraju biti ograničeni samo na unutrašnjost vašeg ormara ili ladica već se možete poslužiti sa primjerom brojnih blogerki i trendseterki koje omiljene modne komade koriste za dekoraciju doma. Neke od njih tako koriste cipele kao prekrasne artističke dodatke u dnevnoj sobi dok druge pored kreveta drže lutku iz radnje kako bi na njoj izložile omiljene komade nakita, šalove i marame.

Najveća prednost korištenja modnih dodataka za dekoraciju doma je što ne morate ići do prodavnice i tražiti nešto novo kako biste dekorisali dom več sve što vam treba već imate na raspolaganju. Ovo su neke od ideja koje možete iskoristiti prilikom dekoracije doma uz pomoć modnih dodataka.

Uokvirite marame kako biste kreirali jedinstvena umjetnička djela

Ne morate u prodavnicama bacati pare na skupocjene slike kada zidove možete dekorisati na drugačiji način- uz pomoć omiljenih marama. Trenutno je vrlo popularno uramljivanje marama na zidovima, a možete se raditi i o nekim starinskim komadima ili unikatnim maramama koje ste pronašli na sajmovima ili u antikvarnicama.

9 NAČINA DA DEKORIŠETE DOM SA STVARIMA KOJE VEĆ IMATE

Foto: today.com

Podijeli ovo