Cvijeće predstavlja savršen načina da uljepšate dan sebi i drugima. Bilo da se radi o divljem poljskom cvijeću ili ružama koje šire svoj jedinstveni slatkasti miris po domu, cvijeće na neočekivan način unosi posebnu vrstu estetike u svaki prostor.

Postoji veliki broj načina na koje možete iskoristiti cvjetne aranžmane pri dekoraciji doma. Standardni način je da lijepu vazu napunite sa vodom, u nju aranžirate cvijeće i stavite na sredini stola ali postoje i brojni drugi kreativni i zanimljivi načini.

Uz malo inspiracije, cvijeće vam može poslužiti da osvježite izgled doma. Cvijeće može unijeti novu energiju u dom a lijepo ga je postaviti na sto kada znate da vam dolaze gosti zato što će oni tako odmah osjetiti vašu dobrodošlicu. Ako imate cvijeće u bašti tek ste na dobitku zato što uvijek možete izaći u dvorište i vratiti se lijepim i mirisnim ukrasnim dodacima za dom.
Cvijeće dolazi u raznim bojama, oblicima i veličinama a u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih i neobičnih prijedloga da ga iskoristite kako biste domu podarili novi izgled.

Podijeli ovo