Da li i vi svaki put dok mijenjate kanale na televiziji napravite pauzu kada naiđete na neku emisiju o redizajnu doma? Ako je odgovor potvrdan to znači da ste pravi zaljubljenik u uređenje enterijera i da vam nikad nije dosta tih sadržaja (savršeno vas razumijemo pošto i mi sami spadamo u tu grupu 😊).

Ako vam televizija ne daje dovoljnu dozu emisija o uređenju enterijera tu je beskonačni niz sadržaja koje možete pronaći na internetu a omiljeni od njih svakako su oni o transformaciji domova. Često na Kućici spominjemo rad mlade dizajnerke Alexandre Gater a danas vam predstavljamo još jedan od njenih projekata, ovaj put radi se o make-overu jednog kupatila

Prostor koji je na raspolaganju prilično je malen tako da je Alexandra imala pune ruke posla da uklopi sve stavke i želje klijenta. Dodatna poteškoća bila je i činjenica da su klijenti podstanari tako da nije smjela unositi nikakve trajne promjene koje se kasnije ne mogu ukloniti.

Uz pomoć pažljivo odabrane boje, dodatnog prostora za skladištenje i nekih kreativnih dodataka Alexandra je dovršila zadatak prilično uspješno, šta vi mislite?

 

Izvor: Aleksandra Gater/YouTube

Podijeli ovo