Ona je jedno od najprepoznatiljivijih holivudskih lica. Prvo nas je godinama zabavljala u hit američkoj humorističnoj seriji “Prijatelji” gdje je glumila pomalo razmaženu Rachel, a nakon završetka ove serije često ju imamo priliku gledati na velikom platnu u raznim romantičnim komedijama. Jennifer Aniston zrači pozitivnom energijom i optimizmom a njen duh je na odličan način izražen u dekoru njenog doma.

Njen dom iz snova nalazi se visoko u brdima iznad Los Angelesa a prilikom uređenja odlučila se za miks različitih stilova pa tako imamo priliku da vidimo mješavinu ručno oslikanih tapeta, svilenih tepiha i poliranog betona.

Jennifer je veliki ljubitelj umjetnosti tako da se na njenim zidovima mogu vidjeti radovi slikara kao što su Adolph Gottlieb, Robert Motherwell i Glenn Ligon, a dom je ispunjen sa dizajnerskim komadima namještaja u potpisu Vladimir-a Kagan-a, Edward-a Wormley-ja i Artura Pani-ja. Posebno se ističe prekrasno dizajniran vanjski prostor za ručavanje, terase kao i bašte inspirisane azijskom hortikulturom.

Izvor: Architectural Digest

 

Podijeli ovo