Postoji milijun i jedna stvar o kojoj moramo razmišljati kada preuređujemo svoj dom. Upravo zbog toga možemo napraviti i tu milijun i jednu grešku. Od odabira namještaja, eksperimentiranja s raznim bojama do pozicioniranja umjetnosti i tako dalje. Čak i najmanje sitnice koje su Vama možda nebitne, mogu imati krucijalni utjecaj na izgled Vašeg doma. Ako već planirate uređivati dom u potpunosti na svoju ruku, odlučili smo s Vama podijeliti savjete pomoću kojih ćete izbjegavati glavne greške u dizajnu interijera.

NEPLANIRANJE PRIJE KUPOVINE

Ne možete krenuti u dućan po namještaj prije nego li ste dobro razmislili što točno želite. Namještaj nije jeftin, te bi Vam trebao trajati nekoliko godina. Prije nego što uopće pomislite na kupnju morate sami sebi odgovoriti na nekoliko pitanja. Što točno želite, kakav stil preferirate? Koje su dimenzije namještaja koji bi voljeli kupiti? Unutar kojeg budžeta si ih možete priuštiti?

Foto: Shutterstock

Sastavite konkretan popis namještaja s mjerama prije nego krenete na bilo koju šoping avanturu. Nakon što ste sebi odgovorili na osnovna pitanja, tada dolazi vrijeme u kojem krećete u ekspediciju i potragu za najboljim komadom namještaja koji Vam treba.

Uvijek morate imati ideju što tražite i što očekujete prije nego krenete u kupnju, jer ovaj krucijalni dio je domino efekt za greške u dizajnu interijera.

Podijeli ovo