Nikada nije kasno za malo prazničnog dekora a ako ste među onima koju su to ostavili za posljednji trenutak imamo nekoliko odličnih i jednostavnih ideja za dekorisanje najvažnijih prostorija u domu.

Obično se prilikom dekoracije doma za praznike fokusiramo samo na jednu ili eventualno dvije prostorije u kući. Ako ove godine želite da postignete puni efekt, zabavite se tako što ćete dekorisati sve prostorije u stanu.

Uz pomoć sljedećih savjeta imaćete priliku da se pozabavite sa svakom od prostorija po redu, a nismo zaboravili ni na glavne prostorije kao što je dnevna, kao ni na najčešće zanemarene prostore kao što su hodnik ili kupatilo.

Hodnik

Već smo nekoliko puta na Kućici pisali o važnosti hodnika koji nikako ne smije biti zanemaren ukoliko želite postići odgovarajući dekorativni efekt. Ako želite dočekati prijatelje i porodicu sa stilom kada vam dođu u posjetu tokom praznika, svakako ukrasite hodnik na dramatičan način. Možete jednom kupiti dekoraciju poput dole predstavljenih predimenzionisanih slova od drveta od kojih možete kreirati poruku za goste, te se koristiti istom dekoracijom svake godine kasnije. Odličan efekt ćete postići i sa vazom ispunjen sa sasušenim lišćem ili vještačkim granama sa plastičnim zimzelenim bobicama.

Foto: bhg.com

Podijeli ovo