Porodične fotografije odličan su način da ukrasite dom i date mu dozu topline. Fotografije vas, vašeg muža, djece, kućnih ljubimaca i rodbine te fotografije sa raznih mjesta koja ste posjetili i stvari koje ste postigli tokom života predstavljaju dekorativne elemente koji će hladna četiri zida pretvoriti u mjesto koje možete nazvati svojim domom.

Odličan način da prikažete fotografije u domu je kreiranje foto zida tj. aranžiranje fotografije na jednom zidu koji odaberete. To možete učiniti na niz zanimljivih načina a fotografije mogu varirati u oblicima i veličinama. Raspored slaganja može biti nasumičan ili po nekom tačno određenom obliku i formi.

Fotografije možete aranžirati tako da pričaju određenu priču npr. vaš životni put ili prikaz odrastanja vaše djece. U tom slučaju uvijek možete ostaviti dodatnog prostora za dodavanje novih fotografija koji će nastaviti priču koju pričate. Raspored fotografija koji kreirate na zidu može postati pravi mali porodični projekt u kojem mogu učestvovati svi članovi porodice uključujući djecu. U nastavku pogledajte prijedloge načina za organizaciju fotografija na zidu zajedno sa odgovarajućim tutorijalom za izradu.

Prijedlog 1

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: makingitinthemountains.com

Prijedlog 2

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: alexamariezurcher.com

Prijedlog 3

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: lollyjane.com

Prijedlog 4

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: gratefullyvintage.com

Prijedlog 5

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: thecaldwellproject.com

Prijedlog 6

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: craftivitydesigns.com

Prijedlog 7

Foto: homebnc.com

Uputstva za izradu: clementinelamandarine.com

Podijeli ovo