Dobro došli u Sarbonne, najnoviju u nizu megavila koje su se ugnijezdile u elitnom dijelu Los Angeles-a Bel Air. Samo što je ova vila drugačija od svega što ste ikada ranije vidjeli!

Ovo čudo koje ima ‘skromnih’ osam spavaćih sova prostire se na površini od vrtoglavih 2 000 kvadrata i dodatnom prostoru koji je rezervisan za trijem, dvorište i bašte. Vila ima dva sprata a pozadina ove impozantne građevine dizajnirana je tako da izgleda kao ram za fotografije kroz koji posmatrač može posmatrati svjetla glamurozne američke prestonice filma.

Ako vas spoljašnji dio vile nije impresionirao (što je praktično nemoguće!) sačekajte dok vidite unutrašnost: kino salu, umjetnički atelje, spa sa saunom, prostoriju za masažu, prekrasnu terasu na krovu, sobu za igranje videoigrica i još mnogo toga.

Posebno se izdvaja i luksuzni stakleni lift koji vlasniku omogućava da svoje mnogobrojne limene ljubimce drži naslagane kao na policama.

Nećemo više ništa pisati zato što se morate uvjeriti sami na šta mislimo kada kažemo da luksuz poput ovog do sada niste vidjeli:

Izvor: Williams & Williams Estates Group

 

Podijeli ovo