Ko kaže da organizacija ne može biti zabavna i kreativna? Sa ovim idejama uz pomoć kojih možete iskoristiti obične tegle svaku prostoriju odmah pretvarate u organizovani prostor koji odslikava vaš stil i potrebe. Od kućne kancelarije preko kupatila i hobi kutka, vaš dom će garantovano izgledati mnogo bolje ako se dobro izorganizujete.

Tegle predstavljaju praktično rješenje za konzervisanje hrane. Sa vremenom su se polako pretvorile u multifunkcionalne predmete koji se mogu pronaći u kuhinji ili ostavi te se koriste stvarno za svašta. Čini se kako nema kraja idejama po pitanju korištenja teglica a neke od njih vam donosimo u nastavku.

Jedna od mogućnosti je da ih prefarbate u neku od pastelnih boja ili boja koje se dobro uklapaju u prostoriji koju želite organizovati. One mogu postati i pravi dekorativni komadi tako što ćete na njih nalijepiti lijepu pozlaćenu naljepnicu koja će ovom predmetu dati dozu sofisticiranosti. Pogledajte na koje sve načine možete iskoristiti tegle za organizaciju i dekoraciju vašeg doma.

Podijeli ovo