Prognoza kaže da će vrijeme za vikend biti kao stvoreno za odmaranje kod kuće, pod dekicom, uz čaj, kolač i po mogućnosti dobar TV program. Mi ćemo vam svakog petka pokušati izdvojiti nekoliko, po nama, najzanimljivijih serija, filmova i emisija koje bi mogle da budu i vaš izbor. A tu će se naći i neki zanimljivi događaji našeg grada.

Već večeras na kanalu HBO možete pogledati sjajan film pod nazivom Snjeguljica i lovac. Riječ je avanturi producenta koji je napravio i Alisu u zemlji čuda, a samo ta informacija obećava. Ovaj film legendarnu bajku pretvara u akciono-avanturistički ep koji jednostavno pogledati. Šarliz Teron je maestralno donijela lik zle vještice, a Snjeguljicu Kirsten Stjuart. Film je na program u 17:30 kao sjajan odmor poslije posla.

Ako ste ljubitelj biografskih filmova u subotu vas očekuje prava poslastica u vidu ostvarenja Diana koje prepričava život jedne od najpopularnijih žena današnjice, a riječ je o omiljenoj bristanskoj princezi Diani, a vjerno ju je dočarala oskarovka Naomi Vots. Film možete pogledati od 20:00 časova na HRT1.

S druge strane u istom terminu, ali na HBO televiziji se prikazuje film koji je zabava za cijelu porodicu, Snupi i Čarli Braun, hit film koji je veoma brzo osvojio srca publike.

Ako ste pak pobornih domaćih produkcija, onda budite uz RTS1 gdje vas kao i svake subote očekuju popularne domaće serije Selo gori, a baba se češlja od 20:00 i Gorčilo od 21:00.

U nedjelju je izbor takođe priličan, od Bitke na Neretvi na RTL-u, preko sjajne komedije Šta žene žele sa Melom Gibsonom u glavnoj ulozi na HRT2 pa do domaće serije Prvaci sveta na RTRS-u.

Ukoliko volite magazinske programe obavezno provjerite šta ima na RTLliving koji svakog vikenda reprizira šou Ellen kao i Top gear.

nasilje

Ako ipak odlučite da izađete napolje ovog vikenda svratite do Gradskog pozorišta Jazavc na čijim će se daskama ove subote igrati predstava BAM BAM u režiji Belinde Božičković. Predstava govori o vršnjačkom nasilju na prilično iskren i otvoren način i ako imate tinejdžere u svom domu obavezno ih povedite. U Narodnom Pozorištu Republike Srpske se u istom terminu izvodi monodrama Biljane Đurović, Nadežda Petrović.

Podijeli ovo