Pumpice za izdajanje mlijeka su potreba za sve mame koje odluče da svoje bebe hrane isključivo svojim mlijekom, ali upravo te pumpice su prilično komplikovane i nezgodne za korištenje pa ih veliki broj izbjegava. To bi se moglo promijeniti ove godine na tržište stiže pametna pumpa za izdajanje koja je mobilna, bežična i možete je koristiti bez upotrebe ruku. Ne, ne šalimo se.

Riječ je o proizvodu kompanije Willow pomoću koje ćete izmuzati mlijeko, a za isto vrijeme obavljati neke posliće po kući. Uređaj je prvi put predstavljen na sajmu nauke i tehnologije CES koji se tradicionalno održava u januaru svake godine i privukao je pažnju brojnih posjetilaca, na prvom mjestu mladih i budućih majki.

pumpa

Aparat je u obliku suze, stavise na dojku, u grudnjak, veoma je tih i nježan za razliku od nekih drugih električnih pumpica koje se mogu naći na tržištu. Veoma je jednostavan za upotrebu, sve što treba da uradite jeste da je postavite na bradavicu, podesite jačinu i uključite.
Kada se zamjenjiva kesica koja se nalazi u pumpici napuni mlijekom dobićete obavještenje na vaš pametni telefon, odnosno na odgovarajuću aplikaciju koja je trenutno kompatibilna samo sa iOS operativnim sistemom.

Ako vas zanima cijena prije nego što pročitate, sjedite jer sešuška o svoti od 429 dolara. Iz kompanije Willow kažu da su svjesni da to nije malo, ali da cijena odgovara kvalitetu ovog proizvoda jer se ne može mjeriti sa ostalim pumpicama koje se trenutno prodaju.

Hajde da im vjerujemo.

Podijeli ovo