Zamislite da kupite kuću od dizajnerskog maga kakav je Tommy Hilfiger? Zapravo on svoj fantastični dom, koji se nalazi u Majamiju, prodaje za 27.5 miliona dolara.

Kuća je nevjerovatno zanimljiva i tematski dekorisana. Dizajn kuće inspirisan je stilom 60-tih i 70tih godina prošlog vijeka. Ukoliko ovo imanje bude prodato po cijeni koju dizajner traži, biće to najskuplje imanje ikad prodato u oblasti Golden Beach.

Kuća odiše umetničkom atmosferom dok istovremeno poseduje i elemente vikend kuće na plaži, iako je jednu ovakvu kuću teško poistovijetiti sa vikendicom, jer ova veličanstvena kuća broji skoro 4.500 kvadratnih metara.

Hilfigerov eklektični ukus primjetan je u svim prostorijama. Svaka spavaća soba priča neku priču. Tematski su sve drugačije, uključujući i jedno od kupatila koje na zidovima ima banane kao dekor.

Kapriciozni modni detalji vidljivi su u svakom dijelu neobično dizajnirane kuće. Neka vas zato ne iznenade ogromne žute tufne na zidovima jedne od spavaćih soba ili disko kugla iznad kućnog bara. Jedino kuhinja posjeduje monohromatski dizajn koji je “razbijen” crno-bijelim podom.

Hilfiger je ovu kuću kupio 2013. godine po cijeni od 17.5 miliona dolara i uložio je nevjerovatnu sumu kako bi cijelo imanje bilo neobično. Rezultat je spektakularna građevina nalik artističkim galerijama sa disko efektom. Dnevni boravak krase umjetnička djela Andya Warhola, a svakako je ekscentričan detalj i ručno rađeni tepih sa ljubičastim, bijelim i crvenim motivima.

Crveno-plavi paneli dekorišu zidove kućne kancelarije. Iako vam se mnogi detalji u kući sigurno dopadaju, namještaj nije uključen u cijenu. Bez obzira na sve, dio kuće se nalazi na prelijepoj pješčanoj plaži pa će budući vlasnici ovde definitivno uživati.

Kreator se odlučio na prodaju, jer kako kaže, u kući ne provodi dovoljno vremena, budući da je uglavnom avionu. Šteta!

 

Podijeli ovo