Mramorno definitivno nije novi trend, u arhitekturi se koristi vijekovima još od drevnog Egipta i Mesopotamije, a svi koji su se odlučili na mermer su se uvjerili koliko je teško raditi s njim. Trenutno, apsolutni hit u uređenju enterijera je upravo mermer, ali samo uzorak koji se najčešće koristi na tapetama, ne i sam materijal.

Ako volite luksuzni izgled mermera onda je ovo sigurno jeftiniji i lakši način da ga ubacite u svoj dom. Tapete sa mermernim uzorkom se prodaju u zaista velikom djapazonu boja i različitih šara da ćete sigurno naći nešto što vam odgovara i što paše vašem domu.

Ono što je najbolje kad su ove tapete u pitanju jeste što ne možete pogriješiti, osim ako ih ne zalijepite na sve zidove. Pronađite pravu nijansu koja ne odudara u poptunosti od ostatka kuće i stavite samo na jedan zid. Ne možete ni da zamislite koliku razliku to može napraviti.

Tapete, nije pravi mermer.

A little bit of pattern play in our 2017 Kitchen of the Year, designed by @delagrammar. (📷: @johnmerkl) #HBKOTY #sfshowcase #HBloveskitchens

Објава коју дели House Beautiful (@housebeautiful) дана

Može i u dnevni boravak

Dječija spavaća soba će izgledati fenomenalno.

Podijeli ovo