Dugotrajna, topla kupka je jedan od najboljih i najčešćih načina na koji se opuštaju žene širom svijeta. Ako i vaša ljepša polovina spada među njih, obradujte je tako što ćete joj napraviti policu za kadu na koju će moći staviti sve ono što joj je potrebno da kupanje bude još bolje nego inače.

Ovo je ideja mladića koji je poželio svoju dragu obradovati sasvim ličnim poklonom, a sigurni smo da bi ga poželjele mnoge žene iz cijelog svijeta, ali i muškarci jer ko još ne voli da se brčka u prostranoj kadi.

Šta je on napravio? On je uteo jednu dasku, nešto dužu od širine kade tako da je možete postaviti bez bojazni da će se možda prevrnuti ili upasti. Dasku je obradio i napravio nekoliko utora: jedan za vinsku čašu, jedan za telefon ili tablet pošto njegova djevojka vjerovatno uživa gledati filmove i serije i dvije za svijeće, za posebnu, romantičnu atmosferu.

Ovakvu policu, odnosno nešto slično, možete kupiti na Amazonu, ali mi mislimo da je prilično jednostavna za izradu tako da možete pokušati da je napravite sami. Zašto da ne.

Podijeli ovo