Modni dodaci su šlag na torti vaših odjevnih kombinacija. Nakit, šeširi, sunčane naočale, marame i šalovi divno izgledaju na vama, ali šta da radite kada ih skinete? Gdje da pospremite svoje ogrlice da se ne zapetljaju? Kako da složite marame i šalove tako da su vam uvijek nadohvat ruke? U ovom tekstu vam donosimo četiri ideje za pospremanje modnih dodataka bez kojih vaš stil ne bi bio potpun.

Skriveni nakit

Zaboravite na zapetljane ogrlice, izgubljene narukvice i pomiješane minđuše. Sve to možete držati sa druge strane vrata sa ogledalom. Potrebno vam je samo nekoliko kukica i posudica i vaš problem sa izgubljenim nakitom zauvijek je riješen.

Tajno mjesto za marame i šalove

Sa samo nekoliko kutija pretvorite svoje fioke u savršeno mjesto za držanje svih šalova i marama koje imate. Poredajte kutije jednu pored druge, smotajte svaki šal i maramu i pospremite ih. Divno, zar ne?

Rješenje za sunčane naočale

Uzmite jedan drveni okvir, nekoliko kukica i malo žice i dobićete savršeno mjesto za pospremanje sunčanih naočala.

Svi šeširi na jednom mjestu

Volite li da nosite šešire i zimi i ljeti, a onda se iznervirate što su se spljoštili u ormaru? Ne brinite, našli smo im novo mjesto, a to je prazan zid u vašoj sobi. Dovoljno je samo da stavite nekoliko pribadača na njega i okačite svoje šešire na njih.

Podijeli ovo