Ako ste zaljubljenik u uređenje enterijera, a nemate baš priliku time da se bavite na dnevnoj bazi sigurni smo da ćete se oduševiti informacijom da postoji aplikacija pomoću koje možete kreirati svoj enterijer iz snova. Riječ je o aplikaciji koja se zove Home Design, a na svoje mobilne telefone je možete instalirati besplatno putem virtuelnih prodavnica kako za iOs tako i za Android uređaje.

Jedan od najboljih dijelova ove aplikacije jeste što se na neki način takmičite sa drugim dizajnerima, entuzijastima. Sa svakim prostorom koji treba da uredite dobićete i i određene odrednice koje treba da ispoštujete, a koje će vas podstaći da razmišljate van svoje zone komfora te da birate komade namještaja koje inače sigurno ne biste odabrali.

Vaš enterijer će ocjenivati drugi dizajneri amateri, a u zavisnosti od ocjene koju dobijete ćete imati pravo da kupujete komade namještaja za neke druge prostorije koje ćete uređivati.

Pored toga što će vam ova aplikacija pomoći da se opustite i da odmarate živce isto tako će vam pomoći da budete kreativni, da naučite neke najosnovije stvari kad je uređenje enterijera u pitanju i da “kradete” ideje od drugih. Sve u svemu ukoliko volite ovakav vid zabave ovaezno skinite ovu aplikaciju.

Podijeli ovo