Hrana na tanjirima u zadnje vrijeme sve više podsjeća na prava, mala, umjetnička djela koja ponekad izgledaju toliko lijepo da vam ih je naprosto žao zagristi jer će im to pokvariti oblik. Upravo takvo nešto stiže iz pekare “Darling Delights” u Ohaju, a to su torte i cupcake koji izgledaju kao da su stigli iz druge galaksije.

Sve je počelo kada su prijatelji vlasnika pekare tražili da im se za njihovu svadbu naprave dezerti inspirisani svemirom. No, umjesto kolačića u obliku svemirskih brodova, zvijezda i planeta na stolove mladenaca i njihovih gostiju stigle su poslastice sa dekoracijom inspirisanom zvjezdanim nebom, dubokim svemirom i polarnom svjetlošću!

Kako je ljudska ruka uspjela da stvori nešto ovako nestvarno i čarobno? Odgovor zna velemajstor zaslužan za ove neobične i predivne kolače poznat pod pseudonimom Skizorbit.

“Kolač sam prekrio bijelim fondanom, a cupcake bijelom glazurom nakon čega sam četkicom radio na bojama i rubovima. Kućice su takođe napravljene od fondana, a za zvjezdice sam koristio četkicu za zube”, objašnjava ovaj umjetnik.

Kliknite na galeriju fotografija i budite iskreni; da li bi i vama bilo žao pojesti ove prelijepe kolačiće?

Podijeli ovo