Nakon kućanskih aparata koji je dizajnirao modni dvojac D&G, na red su došle i dekoracije za kuću sa potpisom jednog od najpoznatijih modnih brendova Gucci, a sigurni smo da će se oni sa nešto dubljim džepovima otimati za svoj primjerak jastučeta, tanjira ili tacne koji na sebi ima lik tigra, zaštitni znak ovog brenda.

Kreativni direktor, kompanije Gucci, Alessandro Michele je začetnik ove ideje, a na svom Instagram profilu je svečano objavio da će se kolekcija kućnih dekoracija na tržištu pojaviti u septembru ove godine. On je naveo da će svi oni kupe ove komade u svoj dome unijeti konteporarni romantizam jer je time inspirisana cijela ova kolekcija, time i Vestimsterskom opatijom.

U cijeloj kolekciji preovladavaju jarke boje, prepoznatljivi motivi tigra kao i cvijeće, a u njoj se nalazi zaista mnogo toga, od jastučića preko suđa pa sve do svijećnjaka i stočića. Još uvijek ne postoje informacije koliko bi sve ovo moglo da košta, ali s obzirom na to da se radi o luksuznom brendu sigurni smo da neće biti simbolične.

Pogledajte fotografije i javite nam kako vam se sviđaju.

 

Podijeli ovo