Poznat kao miran porodični čovjek, koji većinu svog vremena provodi na farmi u Francuskoj, Sting ima mnogobrojne vile i stanove diljem svijeta. Jedan od njih je i ovaj luksuzno uređeni stan s pogledom na njujorški Central Park, nedavno pušten u prodaju.

Smješten u popularnom rezidencijalnom dijelu slavnih s adresom 15 Central Park West, stan se proteže na dvije etaže i pokriva 1650 kvadratnih metara te dodatnih 120 kvadratnih metara terase. Besprijekorno je uređen s luksuznim dekoracijama, a uključuje tri sobe te kućnu kancelariju.

Točnije, riječ je o penthouseu čiji je glavni adut velika spavaća soba na višoj etaži s pogledom na Central Park te odvojenim garderobama za “nju i njega”, zajedno sa spa oazom i saunom.

Na donjoj etaži dominiraju prozori od poda do plafona diljem cijelog dnevnog boravka koji osiguravaju savršen pogled na New York. Otvoreni kamin odijeljuje dnevni boravak od posebnog kutka za sjedenje u čitanje te kućne biblioteke. Ona je, naravno, izrađena po mjeri.

Elegantna trpezarija i dizajnerska kuhinja dostojna restorana uključuje vrhunske kućanske aparate. Do druge se etaže stiže vijugavim stubištem, u čijoj su pozadini ekskluzivni drveni paneli talijanskog umjetnika i kipara Piera Fornasettija, a zanimljivo, također je omogućen zasebni ulaz na drugi kat, i to direktno iz dizala.

Osim Stinga, na poštanskom sandučiću ove zgrade je zapisano i ime Denzela Washingtona i Boba Costasa, a stanarima su na raspolaganju zajedničke teretana, garaža, bazen, parna kupelj, sauna, kino, privatni restoran, vinski podrum, poslovni centar, prostorija za zabavu i dječja igraonica. Sting pordaje svoj penthouse za 56 milijuna dolara putem agencije Sotheby’s International Realty.

Izvor: Vecernji.hr

Podijeli ovo