Koliko god da je vaš plakar za posteljinu i peškire velik on začas postane natrpan. Do toga dolazi zato što ne slažete stvari u njega na praktičniji način. U ovom tekstu ćemo vam otkriti kako da što bolje iskoristite prostor na policama i pospremite više posteljine i peškira nego ikad dosad.

Korpe za posteljinu

Za svaki krevet u kući obezbjedite jednu korpu i u nju stavite nekoliko plahti, jastučnica i navlaka za jorgan. Na taj način više nikada nećete nervozno kopati po naslaganoj posteljini u potrazi za onim što vam treba.

Smotajte jorgan

Zaboravite na dane kada niste znali gdje ćete sa jorganom koji vam trenutno nije potreban. Preklopite ga jednom, a zatim ga smotajte u rolnu i pospremite u ćošak gornje police.

Peškiri

Hrpa peškira naslaganih jedan na drugi svakog časa može da se sruši. Riješite taj problem tako što ćete peškire smotati u rolne i pospremiti ih u žičane korpe na policama. Na ovaj način, uspjećete da složite mnogo više peškira u plakar.

Kozmetika

U jednoj žičanoj korpi držite sve sapune, šampone, kupke i regeneratore kako ne biste svaki put prije tuširanja okrenuli kupatilo naglavačke da ih pronađete.

Zalihe

Toalet papir, vlažne i papirnate maramice više ne treba da stoje po kupatilu tako da ih vidi svako ko uđe. Pospremite ih u velike papirnate kese koje ćete staviti na donju policu plakara.

Podijeli ovo