Jesen je službeno stigla! Krenuo je onaj period godine kada kreće pomama za lijepim i toplim aksesoarima kao što su svijeće u drvenim držačima i tepisi od ovčje kože, ali pri tome ne treba zaboraviti i na potrebu za praktičnim detaljima koji će nam pomoći da bolje organizujemo dom. Ili da, barem, ostavimo dojam da smo organizovaniji nego što u stvarnosti jesmo.

Od kaputa, čizama pa do kišobrana postoji mnoštvo esencijalnih predmeta koje ćete redovno koristiti, ali koje ćete željeti što prije skloniti iz svog (i tuđeg) vidokruga čim zatvorite iza sebe ulazna vrata. Da ne spominjemo sve te dodatne dekice, knjige i kutije sa čajevima koje treba pažljivo složiti na odgovarajuće mjesto.

Za vas smo pripremili kolekciju opcija za organizaciju doma koje su istovremeno funkcionalne, ali i izuzetno šik i elegantne. Od trendi metalne korpe do merdevine na koju možete okačiti ćebad kako biste uštedili prostor, ovo su neki od načina na koje možete riješiti problem nereda u svom domu ove jeseni.

Mrežasta metalna zdjelica

Stavite mrežastu metalnu zdjelicu na prvi ormarić koji ugledate kada uđete u kuću i tako ćete znati da su ključevi i sve ostale sitne potrepštine na jednom, sigurnom mjestu.

Foto: mydomaine.com

Podijeli ovo