Kada započinjete projekt uređenja novog stana u koji ste se tek uselili ili renoviranja postojećeg u igri su mnogobrojni faktori od koji su najvažniji stil koji ćete odabrati, raspoložive finansije i odluka o tome koliko će se pratiti novi trendovi iz svijeta uređenja enterijera. Pri tome, dovoljan je jedan maleni detalj da u potpunosti izmijeni atmosferu i poveća privlačnost neke prostorije.

Ako imate ograničen budžet, dovoljno je uradite neke male promjene koje će biti i više nego efektne. Dajte dekoraciji svoj lični, prepoznatljivi pečat tako da će svi znati da se nalaze u domu koji je vaš i samo vaš. Donosimo vam par trikova us pomoć kojih će vaš životni prostor postati pravo pravcato remek djelo.

Uramite televizor

Televizor je, htjeli mi to priznati ili ne, jedan od najpopularnijih predmeta u svakom kućanstvu. Iako vam se ideja da ga uramite može na početku učini kao suluda, dajte joj šansu! Jedan lijep ram jednostavnih i elegantnih linija unijeće dozu glamura i posebnosti na inače sasvim uobičajen zid, a vaš dom će izgledati kao da ste ga spremali za fotografisanje u nekom renomiranom katalogu.

Foto: mojenterijer.rs

 

Podijeli ovo